توجه (سایت کافه راهنما هیچگونه مسئولیتی درباره کیفیت کالاهای معرفی شده ندارد و فقط برای راحتی و مقایسه مشخصات و قیمت محصولات در انتخاب کاربران این مقاله را تولید کرده است) توضیحات کلی و راهنمایی درباره این مقاله در زیر
 

بازار استفاده از راکت های موبایل یاب در مدارس و مراکز آموزشی برای جلولیگری از ورودی هر گونه گوشی موبایل به داخل مدرسه داغ شده است. از این رو برخی از کاربران یا دانش آموزان هم به دنبال راهکاری برای نحوه دور زدن راکت موبایل یاب هستند.

همانطور که می‌دانید، ورود انواع گوشی تلفن همراه به داخل مدرسه توسط دانش آموزان ممنوع است. چرا که این تجهیزات علاوه بر اینکه نظم و تمرکز دانش آموزان را در یادگیری دروس بر هم می‌ریزد. در مواقع امتحان نیز می‌تواند به ابزاری جهت تقلب توسط بعضی دانش آموزان تبدیل شود. از این رو با استفاده از تجهیزاتی مانند دستگاه گوشی یاب از ورود چنین تجهیزاتی به مدارس جلوگیری می‌شود.

اما سوالی که مطرح می‌شود، این است که : نحوه دور زدن راکت موبایل چگونه است ؟ و یا چگونه گوشی را از فلزیاب رد کنیم ؟

در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم دارد.

راکت موبایل یاب چیست و چگونه کار می‌کند ؟

قبل از اینکه به موضوع نحوه دور زدن راکت موبایل یاب بپردازیم، اجازه بدهید که ابتدا ببینیم اصلاً راکت موبایل یاب چیست و نحوه کار آن چگونه است ؟

گوشی یاب و موبایل یاب یک راکت بازرسی بدنی است که بر مبنای تشخیص فلز کار می‌کند. در واقع این تجهیزات فلزیاب هستند که تجهیزات الکترونیکی مانند هندزفری، موبایل، دستگاه پخش صوت و … را نیز شناسایی می‌کنند.

این تجهیزات یک میدان مغناطیسی در محدوده اطراف خود ایجاد می کنند و هر فلزی با هر آلیاژ در این محدوده باشد را تشخیص داده و به صورت صوتی (بوق زدن) یا لرزش و ویبره هشدار می‌دهند که همراه شخص فلز وجود دارد.

خب ! شاید بپرسید که فلزیاب چه ربطی به موبایل یاب دارد؟

درصد زیادی از قطعات تجهیزات الکترونیکی مانند موبایل از فلزات مختلف تشکیل شده است و به همین دلیل این تجهیزات به راحتی توسط راکت های بازرسی بدنی فلزیاب شناسایی می‌شوند.

حالا به سوال کاربران می‌پردازیم که پرسیده‌اند ؛ چگونه گوشی را از فلزیاب رد کنیم و خواستار توضیح درباره نحوه دور زدن راکت موبایل یاب شده اند.

چگونه گوشی را از فلزیاب رد کنیم ؟ | نحوه دور زدن راکت موبایل یاب به چه صورت است ؟

متاسفانه هنوز فرهنگ استفاده از راکت های بازرسی بدنی در بسیاری از شرکت ها و حتی مدارس جا نیفتاده است و بسیاری قبول ندارند که باید به قوانین احترام بگذارند. از این رو به دنبال رهکاری برای دور زدن راکت بازسی و به همراه بردن گوشی موبایل به داخل مدرسه هستند. راهکارهای مختلفی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثلاً افراد از راهکارهای زیر برای ورود موبایل به مدرسه استفاده می‌کنند و به خیال خود با این روشها گوشی را از فلزیاب رد می‌کنند :

  • خاموش کردن گوشی موبایل
  • پوشاندن گوشی با عایق‌های مختلف از جمله فویل آلومینیوم
  • قرار دادن گوشی ته کفش
  • قرار دادن گوشی داخل کوله پشتی با انبوهی از وسایل کتابها

توجه داشته باشید که هیچ کدام از این روشها را نمی‌توان به عنوان راهکاری جهت نحوه دور زدن راکت موبایل یاب قبول کرد. به طور مثال :

  • خاموش کردن گوشی موبایل هیچ تأثیری در شناسایی آن ندارد. چرا که راکت های بازسی فلزیاب هستند، نه سیگنال یاب و به راحتی انواع گوشی را حتی اگر خاموش باشد، تشخیص می دهند.
  • پوشاندن گوشی موبایل با انواع عایق از جمله فویل آلومینیوم نیز تأثیر در دور زدن راکت موبایل یاب ندارد. حتی خود فویل آلومینیوم نیز بعنوان فلز شناسایی شده و دستگاه آلارم می‌دهد.
  • سایر روشها مانند قرار دادن گوشی ته کفش یا مخفی کردن آن میان انبوهی از وسایل و کتاب نیز چاره ساز نیست و مانع عدم شناسایی توسط راکت فلزیاب نمی‌شود. مگر اینکه راکتی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، ضعیف باشد و نتواند آن را شناسایی کند.

بنابراین اگر به دنبال نحوه دور زدن راکت موبایل یاب هستید و می پرسید که چگونه گوشی را از فلزیاب رد کنیم؟ باید در جواب گفت که هیچ راه منطقی برای دور زدن و فریب دستگاه گوشی یاب مدرسه وجود ندارد.

برخی چالشها در نحوه استفاده از راکت موبایل یاب

البته استفاده از راکت های بازرسی بدنی در مدارس چالشهایی هم دارد. از مقاومت و تلاش دانش آموزان جهت دور زدن راکت موبایل یاب که بگذاریم، استفاده از این تجهیزات نهایت دقت را می‌طلبد. به طور مثال یکی از مشکلاتی که در استفاده از راکت موبایل یاب پیش بیاید این است که این دستگاه مواردی مانند زیپ شلوار و کاپشن، دکمه فلزی مانتو، خط کش فلزی، زیپ کیف یا کوله پشتی و موارد مشابه را نیز بعنوان فلز شناسایی کرده و آلارم می‌دهد و در ابتدای کار ممکن است چندان خوشایند نباشد.

در مقابله این گونه چالشها دو نکته را در نظر بگیرید :

  1. اول اینکه با استفاده از یک راکت بازرسی بدنی قوی تا حدودی می‌توانید این مشکل را حل کنید. اگر از یک راکت با کیفیت استفاده کنید، میتوانید با افزایش فاصله بازسی این مشکل را حل کنید. در این روش راکت را از فاصله دورتری مثلا 8 سانتی متر به بالا از سوژه می‌گیرد. در این صورت دیگر موارد کوچکی مانند زیپ و سگک کمربند و دکمه فلزی شناسایی نشده و فقط اقلام فلزی بزرگی مانند موبایل شناسایی می‌شوند.
  2. دومین نکته این است که باید قلق استفاده از این دستگاه ها در مدرسه را بدست آورید، با چند بار استفاده از این تجهیزات به مرور متوجه می‌شوید که دستگاه را از چه فاصله ای از بدن یا وسایل همراه دانش آموزان بگیرید تا آن را به راحتی موارد مورد نظر شما (موبایل) را شناسایی کند و کدام موارد آلارم را باید نادیده بگیرید. به طور مثال اگر راکت را از روی سگک کمربند عبور می دهید، به احتمال زیاد آلارم مربوط به آن است و نباید به آن توجه کنید.

خلاصه کلام

در این بخش درباره نحوه دور زدن راکت موبایل یاب صحبت کردیم. همانطور که عنوان شد دستگاه های موبایل یاب مدرسه یک راکت بازرسی بدنی هستند که بر اساس شناسایی فلز کار کرده و به راحتی انواع گوشی موبایل که از قطعات فلزی ساخته شده اند، را شناسایی می‌کنند.

بنابراین در جواب دوستانی که می‌پرسند، چطور گوشی را از فلزیاب رد کنیم، باید گفت که تقریباً هیچ راهی برای دور زدن راکت بازسی بدنی فلزیاب وجود ندارد. مگر اینکه از راکت موبایل یاب ضعیف برای اینکار استفاده شود و یا مسئول بازرسی به صورت صحیح کار بازرسی بدنی با راکت را انجام ندهد.

 

4 نظرات

  1. اگه موبایل را داخل کوله پشتی با کلی کتاب قرار بدیم. یعنی وسط کتاب ها بگذاریم ایا دستگاه موبایل یاب اون رو شناسایی میکنه و ایا عایقی هست که بتونیم گوشی را با اون بپوشونیم که شناسایی نشه؟

  2. اصلا گشتن کوله پشتی همراه با چالش هستش. چرا که داخل کوله ممکنه فلزات دیگه ای مثل خط کش، سکه یا هر شیئ فلزی دیگه هم باشه توسط راکت بازرسی شناسایی میشه.
    اگه به جز موبایل فلز دیگه ای داخل کوله پشتی نباشه و حجم کتابها هم زیاد باشه، ممکن راکت اون رو شناسایی نکنه،‌ البته بیشتر به حساسیت و قدرت راکت بازرسی بستگی داره.

  3. خیلی ممنون از مقاله خوبتون از خیلی از مقالات دیگه بهتر توضیح دادید. یک راهی که به نظر من میرسه اینه که گوشی را در سمت داخلی پایین شلوار قایم کنید . معمولا اون ناحیه را بازرسی نمی کنند و به این روش میشه موبایل را داخل مدرسه یا جلسه امتحان برد.
    بعدش هم برای خانوم ها که کار خیلی راحته چونکه پوشش بیشتر دارند امکان شناسایی نشدن خیلی زیاده .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

یک × سه =