بررسی گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro براساس نظرات کاربران

0
توجه (سایت کافه راهنما هیچگونه مسئولیتی درباره کیفیت کالاهای معرفی شده ندارد و فقط برای راحتی و مقایسه مشخصات و قیمت محصولات در انتخاب کاربران این مقاله را تولید کرده است) توضیحات کلی و راهنمایی درباره این مقاله در زیر
 

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 8 Pro m1906g71 یکی از پرفروش ترین گوشی های پرطرفدار در سطح دنیا است. که با بررسی تخصصی این گوشی می پردازیم. که با استفاده از نظرات کاربران و خریداران جهت سفارش و خرید این محصول با قیمت روز که در سایت های معروف فروش اینترنتی را انجام می دهند را معرفی می کنیم. حتی شما با قیمت مزایده ای که خودتان می توانید مدل های دست دوم و صفر بدهید.

مشاهده لیست قیمت گوشی 8 Redmi دست دوم و صفر

فهرست توضیحات و محصولات این مقاله ( با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :

نقد و بررسی گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 8 Pro m1906g71 دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت

گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro

توجه: اگر شما می خواهید گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro  یا مدل ساده را بخرید هزینه کافی ندارید می توانید با کلیک بر روی دکمه زیر انواع مدل های دست دوم و صفر را با قیمت مختلف بررسی کنید. و حتی با استفاده از مزایده شما هم می توانید یک قیمت پیشنهاد دهید و با ارزانترین قیمت سفارش دهید. و در درب منزل خود تحویل بگیرید.

مشاهده لیست قیمت گوشی 8 Redmi دست دوم و صفر

مشخصات : 

  • سیستم عامل:Android
  • شبکه های ارتباطی:4G، 3G، 2G
  • مقدار RAM:6 گیگابایت
  • رزولوشن عکس:64 مگاپیکسل
  • نسخه سیستم عامل:Pie 9.0
  • فناوری:IPS
  • ویژگی‌های خاص:مجهز به حس‌گر اثرانگشت فبلت مناسب عکاسی مناسب بازی
  • اندازه:6.53

امتیاز و نظرات کاربران به گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro

امتیاز کاربران به گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro

دوست داشتم تجربه کار خودم را طی یک ماه استفاده از گوشی Redmi note 8 pro خدمت شما سروران گرامی ارائه کنم؛ ممنون که مطالعه می کنید.
امروز میدان رقابت در صنعت تلفن های همراه بیش از پیش داغ شده و کمپانی های کوچک و بزرگ با شعار «بالاترین کیفیت و کمترین قیمت» در پی جلب اعتماد کاربران و وسیع تر ساختن بازار خود در سراسر جهان اند؛
مفتخرم که بگویم برند شیائومی یکی از سکان داران حقیقی این جریان تازه تکنولوژی است؛
گوشی redmi note 8 pro از جمله دستگاه هاییست که با همین سیاست تولید و در مارکت جهانی عرضه شده؛
برای صرفه جویی در زمان به بررسی کوتاه و اجمالی از این محصول می پردازم؛

گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro

۱) طراحی

نقطه قوت طراحی : زبان طراحی دستگاه کاملا مدرن است و پوشیده شدن دو طرف از شیشه گوریلاگلس ۵، حس کالایی نسبتا با کیفیت را به شما ارائه می کند؛ حاشیه های افقی و عمودی دستگاه تا حد ممکن کاهش یافته و شاید تنها، برش ناچ قطره ای، این توازن را کمی به هم زده که البته باید گفت میان الگو های رایج کاهش حاشیه ها، ناچ قطره ای در مقام مقایسه با دیگر الگو ها، یکی از ترند های محبوب به شمار می رود.
چینش ۴ دوربین در پشت دستگاه توازن و طراحی نسبتا مینیمال و منطقی دارد و همراه شدن حسگر اثر انگشت در یک پیوستار عمودی ایده ی نسبتا خوبی است.
نقطه ضعف طراحی: وزن دستگاه از اکثر دیوایس های هوشمند در این رده تا حدی سنگین تر است که ظاهرا علت اصلی آن به تعبیه شدن باتری حجیم در درون دستگاه بر می گردد و من حیث المجموع «شاید» این تلفن برای خانم های بهترین انتخاب موجود نباشد گرچه این موضوع پس از مدتی بر حسب عادت، برای بسیاری از کاربران طبیعی جلوه می کند.
بیرون زدگی چند میلی متری مجموعه لنز های دوربین، گرچه برای بسیاری چالشی ایحاد نمی کند اما حاشیه امنیت کلی دستگاه را تا حدی کاهش می دهد، چرا که احتمال ثبت خط و خش و یا شکستگی‌ وجود دارد ( لنز ها فاقد پوشش محافظتی یاقوت اند)

۲) صفحه نمایش

این دستگاه به یک پنل IPS LCD با رزولوشن FHD مجهز گردیده که گرچه سطح کیفی بسیار خوب و راضی کننده ای ارائه می کند و غلطت رنگ ها کاملا مناسب است اما طبیعتا در قیاس با انواع پنل های OLED توان رقابت پایاپای ندارد و سطح کنتراست و زاوایای دید و عمق رنگ مشکی در پنل های OLED در سطح دیگری است که البته شخصا معتقدم به علت تفاوت تکنولوژیکی این دو پنل و فاصله ای که از هم دارند، لزومی ندارد بخواهیم آن ها را دائما به لحاظ مؤلفه‌ های بصری با یکدیگر مقایسه کنیم.
برگ برنده ی پنل این دستگاه اما به عمر و مقاومت بیشتر آن بر می گردد که مشکلات رایجِ پیکسل سوختگی و ایجاد سایه های درون تصویر در صفحات OLED را ندارد ( احتمال وقوع این مشکلات در پنل LCD چیزی حدود ۱٪ است)
به شخصه این نوع پنل را به دلیل عمر بیشتر به صفحات اولد ترجیح می دهم.

۳) دوربین:

از چهار دوربین تعبیه شده بر روی دستگاه، دوربین اولترا واید مشخصا به دلیل کیفیت نامناسب، بلا استفاده خواهد بود؛ در مقابل دوربین ماکرو علی رغم ۲ مگاپیکسلی بودن آن در صورت وجود نور کافی تصاویر بسیار زیبایی را از نمای نزدیک خلق می کند که البته چندان قابلیت زوم ندارد.
دوربین های اصلی دستگاه یعنی واید و main camera نیز کیفیتی مناسب در این رنج قیمتی را ارائه می دهند(البته نباید با پرچمدارن مقایسه شود گرچه در بیشتر موارد، بسیاری از آنان را نیز به چالش می کشد)
متأسفانه هنوز نسخه پایدار و قابل اتکایی از نرم افزار گوگل کمرا ( نرم افزاری که از الگوریتم پیشرفته پردازش تصویر مختص دستگاه های پیکسل استفاده می کند) به دلیل وجود پردازنده ی مدیاتک، برای این دستگاه، پورت نشده‌ و تضمینی بر ارائه ی آن در آینده از سوی توسعه دهندگان نیست.
در کل به اعتقاد بنده بزرگ ترین نقطه ضعف دوربین به عدم وجود لرزش گیر اپتیکال بر می گردد.
۴) سخت افزار و پردازنده:
اجازه بدهید با گذر زمان به داوری در مورد پردازنده مدیاتک درون دستگاه بپردازیم؛ آن‌چه تا امروز پس از یک ماه استفاده‌ عیان است، وجود سرعت بسیار خوب و پردازش بسیار عالی نرم افزار ها و گیم های مطرح است که البته به اعتقاد من نیازمند بهینه سازی هایی است ( گیم های سنگین در بالاترین کیفیت میانگین 50fps را ثبت می کنند که با اپتیمایز و بهینه سازی های تخصصی می تواند ارتقا یابد)
نقطه قوت دستگاه در این بخش وجود 6GB رم است که کانفینگ بسیار مناسبی را به ارمغان آورده و در این مدت شاهد هیچ تأخیری در استفاده های سبک و سنگین نبودم و خوشبختنه دستگاه در حین شدید ترین محاسبات گرافیکی نیز همچنان داغ نمی شود و تنها شاهد گرم شدن خیلی عادی دستگاه هستیم. در استفاده‌ های غیر از گیم نیز دمای دستگاه کاملا خنک می ماند.

باتری :

وجود باتری ۴۵۰۰ میلی امپری و نیز بهبود های کلی صورت گرفته در مصرف پردازنده های مدیاتک در مقایسه با پردازند های سابق و پرمصرف این شرکت، عمر بسیار مناسبی را برای این دستگاه رقم زده که قابل ستایش است.
در صورت استفاده‌ مداوم از دستگاه و با فعالیت های متنوع شما بیش از 10 ساعت اسکرین خواهید گرفت که فوق العاده است ( اگر دائما به گیمینگ سنگین بپردازید چیزی حدود 6 ساعت می تواید از دستگاه استفاده کنید)
و در استفاده ی عادی و معمول (شبکه های اجتماعی و اینترنت و فعالیت های عادی) می توانید حتی تا دو روز روی باتری دستگاه حساب کنید.

صدا)

حجم و ولیوم بالای صدا اما کیفیت عادی از خصایص صوتی دستگاه است؛
اسپیکر فاقد بیس مناسب بوده و به علاوه محل قرارگیری تک اسپیکر دستگاه دائما باعث پوشانده شدن سوراخ های آن به خصوص در زمانی می شود که گوشی را به حالت افقی در دست گرفته اید.
در کل ردمی نوت ۸ گوشی ایده آلی به لحاظ صوتی نیست اما اگر حجم صدا مد نظر شماست حتی ممکن با شنیدن صدای آن است سورپرایز شوید.


دوستانی که میگن دوربینش نسبت به این که ۶۴مگاپیکسل هست ضعیف، اول اینکه موقع عکس دوربین ۶۴ انتخاب کنید، دوم اینکه اگر میخواهید مقایسه کنید از یک منظره عکس بگیرید و با گوشی مورد مقایسه با اون هم از همون منظره عکس بگیرید و بعد عکس ها با یک گوشی مشترک ببینید و مقایسه کنید، چون گاهی رنگ صفحه نمایش دو گوشی متفاوت هست و این حس را میده که عکس بهتر یا بدتر هست اما اگر یک گوشی باشه مقایسه درسته و این گوشی عکسش عالیه و رنگ ها واقعی، اما گوشی های دیگه رنگ ها اشباع میکنند و عکس قشنگ تر میشه اما غیر واقعی که با تنظیمات میشه اشباع رنگ در این گوی هم افزایش داد و عکس غیر واقعی کرد، اما مهم اینه که بخواییم عکس واقعی و با کیفیت بگیریم که با این گوشی حتما میتونید.


من اولش بین دو گوشیa70 و ردمی نوت ۸ پرو گیر کرده بودم و بعد از تحقیق در مورد این دو گوشی فهمیدم که این گوشی اصلا با a70 قابل قیاس نیست این گوشی بی نهایت عالیه هم از نظر طراحی و خوش دست بودن تراشه بی نهایت قوی داره که برای کار های اداری و بازی های سنگین عالیه.دوربینش در شب عالیه.بدنش از a70 خیلی بهتره.اثر انگشت اون بی نهایت سریع است در کل عاشق این گوشی و مهم تر ازهمه این گوشی خیلی قیمت خوبی داره من این گوشی رو برای خرید پیشنهاد میکنم کاملا به نیاز های شما جواب میده شک نکنید.


پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

1 × 2 =