هدایای تبلیغاتی نوروزی
توجه (سایت کافه راهنما هیچگونه مسئولیتی درباره کیفیت کالاهای معرفی شده ندارد و فقط برای راحتی و مقایسه مشخصات و قیمت محصولات در انتخاب کاربران این مقاله را تولید کرده است) توضیحات کلی و راهنمایی درباره این مقاله در زیر
 

حس هفتم ، هدایای تبلیغاتی نوروزی جذاب‌ اند و خواهانشان بسیار. چیزی که نمی‌توان منکر آن شد. اما این‌ همه جذابیت از کجا می‌آید و چرا نباید از آن غافل شد؟ همراهمان بمانید تا پرده ازاین راز برداریم.

اگر بپرسم اولین چیزی را که بعد از شنیدن عید نوروز به ذهنت می‌رسد بگو، یاد چه می‌افتی؟ شاید تو هم مثل من بروی به‌روزهای گذشته نه‌چندان دور، روزهای پر از خاطرات کودکی. خانه‌تکانی مادر و خرید شب عید و لباس‌هایی که تا رسیدن لحظه تحویل سال و پوشیدنشان چندین بار باز می‌کردیم و از بوی نوی آن‌ها کیفور می‌شدیم. سفره هفت‌سین، رخت و لباس نو، اسکناس‌های تا نخورده لای قرآن، تیک‌تیک ساعت و شنیدن دعای حول حالنا از زبان پدر، مادر که با چشم‌بسته زیر لب دعا می‌خواند و بچه‌های قد و نیم قد دور سفره که به شیرینی و آجیل عید ناخنک می‌زنند، چه حس و حال قشنگ و آشنایی است. همه این‌ها یک‌طرف و لحظه‌شماری برای رفتن به خانه اقوام و گرفتن هدایای عید یک‌طرف. اصلاً مزه عید به عیدی دادنش بود و رقابت تنگاتنگ با دیگر بچه‌ها برای گرفتن عیدی.

 

اما این نوروز خجسته از کجا آمد و چطور شد که این‌طور ماندگار ماند؟

ردپای این جشن کهن را در ایران باستان باید جست، هر رسمی زادگاهی دارد و خاستگاه این جشن در ایران است. ایرانیان نخستین روز سال خورشیدی یعنی همان یکم فروردین، لحظه‌ای که خورشید در گردش خود به دور زمین از خط استوا می‌گذرد و در این حالت شب و روز برابر می‌شود، اعتدال بهاری را جشن می گیرند. ایرانیان در آغاز رستاخیز طبیعت و بیدار شدن زمین روزگاری نو را شروع می‌کنند و سال جدید را به فال نیک می‌گیرند. چه زمانی بهتر از بهار برای پای‌کوبی و جشن، چه وقتی نیکوتر از فروردین برای ورق زدن سال نو و چه لحظه‌ای ناب‌تر از عید نوروز برای نو کردن بازدید و سیراب شدن از دیدار عزیزان.

 

عید نوروز، میراثی از کوروش و نیاکان آریایی

آن‌طور که از کتیبه و لوحه‌ها برمی‌آید نوروز به زمان کوروش بزرگ بازمی‌گردد و این سنت زیبا از بابل به ایران رسیده است. بابلیان حدود 2300 سال پیش از میلاد روز اعتدال بهاری را جشن می‌گرفتند، جشن‌های بهاره و مهرگان پاییز در ایرانِ آن زمان متداول بود اما با دیدن شور و شوق جشن بهاره بابلیان، اهمیت این جشن هم در ایران دوچندان شد.

در نوروز 538 قبل از میلاد بود که کوروش دوم، نوروز را روز جشن ملی اعلام کرد و به مبارکی عید دستور داد محکومین بخشیده شوند، سربازان ترفیع بگریند و شهر را غبار رویی کنند. برگزاری این آیین‌ها ادامه داشت و در هر دوره‌ای رنگی نو به خود می‌گرفت و آدابی به آن اضافه می‌گشت. در زمان داریوش یکم جشن نوروز در تخت جمشید برگزار می‌شد و این مکان شاهد جشن‌ها و میهمانی‌های باشکوهی بوده است. در سال 416 قبل از میلاد داریوش اول به مناسبت عید نوروز سکه‌ای از جنس طلا ضرب نمود و سکه برای عیدی دادن مرسوم شد.

چیزی در مورد انواع نوروز شنیده‌اید؟ در ایران کهن جشن نوروز شامل نوروز عام و نوروز خاص بود. در زمان اشکانیان و ساسانیان پنج روز اول سال، نوروز کوچک یا همان نوروز عام نامیده می‌شد که مختص به عموم مردم بود و روز ششم فروردین که به آن خرداد روز می‌گفتند جشن نوروز خاص برگزار می‌شد. روزی که مختص به خواص و نزدیکان شاه بود.

برپایی این جشن در ابتدا ساده بود اما رفته‌رفته آداب‌ورسومی به آن اضافه‌شده و جلوه این جشن باشکوه‌تر شد. شاید یکی از بهترین رسومی که از گذشته بود و تا امروز هم به عنوان هدایای تبلیغاتی نوروزی ادامه داشته سنت هدیه دادن در نوروز است. ایرانی‌ها به بهانه رسیدن سال نو به خانواده، عزیزان و دوستان خود در این جشن باستانی هدیه می‌دهند.

 

هدایای نوروزی، از تخم‌مرغ رنگی تا سکه طلا

روزگاری ایرانی‌ها تخم‌مرغ را با نماد تداوم نژاد، سیب را به نشان برکت و سلامتی، و سمنو را که سمبل فراوانی روزی است در دیدوبازدیدها به عزیزانشان عیدی می‌دادند. این سنت نیکو باگذشت زمان تغییر کرد و در هرزمانی چیزی به‌عنوان هدایای نوروزی اضافه می‌شد. هدیه دادن سکه در سال 304 قبل از میلاد در زمان هرمز دوم، شاه ساسانی آغاز شد تا وقتی‌که داریوش اول به مناسبت عید نوروز سکه طلای خاص و ویژه‌ای ضرب نمود.

 

چه رازی باعث جذابیت‌های هدایای تبلیغاتی نوروزی شده؟

هدیه دادن و هدیه گرفتن هر دو جذاب‌اند، اما یک‌زمان‌هایی هست که طور دیگری است، اصلاً ولوله‌ای در دل‌وجانمان است که برسد آن روز همراه اتفاقات قشنگش. زمان‌هایی که انگار از جنس طلا هستند برای هدیه دادن. وقت‌هایی مثل عید نوروز. شاید فلسفه این‌همه شور و شوق تمام انرژی‌های مثبتی است که عید با خودش می‌آورد، و منبع این انرژی‌های خوب بهار است و حس زنده شدن و شروع دوباره آدمی همراه طبیعت.

شما به‌عنوان یک فرد عادی متعلق به هر قشری که باشید همیشه وقتی به‌روزهای آخر سال می‌رسید یک خوشحالی عجیبی در وجودتان دارید، هفته‌های پایان سال و کلی هدیه وعیدی از طرف مدیر، کارفرما، سالنامه، و پک‌های جذاب غیرقابل‌پیش‌بینی. تنها شما نیستید که برای رسیدن نوروز چنین ذوق و شوقی دارید، شرکت‌های تبلیغاتی هم با توجه به بازار داغ هدایای تبلیغاتی نوروزی مدام در کنکاش و ایده پردازی برای ارائه بهترینشان برای شب عید هستند. هدیه دادن حس و هیجانی مختص به خود دارد و هدیه گرفتن شور و ذوقی دیگر. بازار هدیه نوروزی به‌منظور قدردانی از کارکنان، بزرگداشت مقام پیشکسوتان، حفظ روابط کاری، تقویت ارتباطات بیرون سازمانی و بسیاری از دلایل دیگر همیشه پررونق است. هدیه دادن بهانه‌ای برای به‌جا آوردن این مناسبات است. هدیه حس باارزش بودن را با خود به همراه دارد و اگر این هدیه را درزمانی مناسب ارائه دهید ارزش آن دوچندان خواهد بود. قطعاً بزرگ‌ترین و بهترین مناسبت در ایران برای پاسداشت عید نوروز است. اگر بعد از خواندن این مطلب تصمیم گرفته اید برای پیشبرد اهداف کاریتان از پتانسیل استثنایی نوروز بهره بگیرید پیشنهاد می کنیم به وب سایت حس هفتم سری بزنید و از بین هدایای متنوع و جذاب این مجموعه با مشاورت کارشناسان متخصص این مجموعه بهترین انتخاب را داشته باشید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

16 − یک =